Son güncellenme :11.06.2016 16:22

Anasayfa > Anasayfa > Atatürk’e hakaretten yargılanan Milli Eğitim Şube Müdürü’nün Mahkeme Öncesi Basın Açıklaması Yaptık

11.06.2016 Cts, 16:22

Ataturk’e Hakaret Içeren Paylasimi Yapan Inegöl İlçe Milli Egitim Şube Müdürü Mustafa Karaarslan Hakkinda Yaptiğimiz Şikayetle Acilan Davanin 2. Duruşmasi Bugün İnegol’de Yapıldı. Durusma Oncesi Inegol Adliyesi Onunde Basin Aciklaması yaptık.

Bursa’nın İnegöl İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, Facebook sayfasındaki paylaşımında Atatürk’e hakaret ettiği iddiasıyla İnegöl Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılamasın tamamlandı. Hakim tarafından paylaşımın Mustafa Karaaslan’ın yaptığı kanaatine varıldığını ifade etti. Buna rağmen Mustafa Karaaslan’ın, ikinci duruşmada, paylaşımının hakaret suçunun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.

İzmir Barosu Başkan Vekili Avukat Cemil Öz , tanık dinlenmesi taleplerinin reddedilmesi, Yunus Altundal’a ilişkin soruşturmaya gerek duyulmaması nedeniyle hakimin tarafsızlığını yitirdiğini öne sürerek reddi hakim talebinde bulundular. Buna rağmen hakim tarafından Avukat Cemil Öz’un talepleri reddeetti.   Eğitim iş Bursa şubesi olarak Mahkeme Kararına bir üst Mahkemede itiraz edeceğiz.1 2 3 4 5 6 7 8 9

Bu yazıyı sosyal medyada paylaş

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.